Dag allemaal!

Werken met kinderen heb ik altijd enorm fijn gevonden. Tijdens mijn middelbareschooltijd gaf ik leiding aan een groep kinderen op scouting. Toch heb ik eerst de bachelor Algemene Taalwetenschappen afgerond, waarna ik de stap heb gezet om de Pabo te gaan doen.

Voordat ik hier kwam, heb ik met veel plezier gewerkt op een school in Amsterdam Nieuw-West. Na 8 jaar kreeg ik zin in een nieuwe uitdaging en kwam de Karel Eykman School op mijn pad.

Ik heb het hier nu al ontzettend naar mijn zin! Vier dagen in de week mag ik lesgeven aan de kinderen van groep 7C. Op dinsdag heb ik tijd voor mijn taken als bouwcoordinator/adjunct-directeur van de bovenbouw.Hiervoor heb ik vorig jaar de schoolleidersopleiding gevolgd.

Momenteel woon ik in Amsterdam met mijn man en onze twee katten. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden te koken, festivals te bezoeken en de bioscoop een bezoekje te brengen.

Tot ziens! Juf Laura