Dag allemaal! Mijn naam is Lichelle de Ree en ik kom uit Vinkeveen. Na de basisschool heb ik mijn HAVO- diploma gehaald op het Alkwin Kollege in Uithoorn en vervolgens ben ik gaan studeren op de iPabo in Amsterdam.

Als kind wist ik al snel dat ik juf ging worden. Ik las mijn knuffels elke dag voor en mijn vriendjes en vriendinnetjes kregen regelmatig zelfgemaakte werkbladen die ze mochten maken. Ik keek deze dan na en deelde honderden stickers uit. Mijn vader wist altijd precies wat voor soort juf ik had op dat moment op school, want ik kopieerde hun gedrag in mijn spel. Aan sommige juffen heb ik zo’n fijne herinnering en als leerkracht hoop je natuurlijk dat de kinderen dit later ook bij mij zullen hebben. Dit probeer ik te bereiken door de kinderen serieus te nemen, positief te benaderen en ze het gevoel te geven dat ik elk kind bijzonder vind.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de sportschool. Dit is ook nodig omdat ik van lekker culinair eten hou. Dansen is ook mijn passie. Ik heb danslessen gevolgd, danslessen gegeven en ik probeer regelmatig te dansen met de kinderen uit mijn klas. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vriendinnen op stap te gaan, maar een hele dag op de bank een serie kijken sla ik ook niet over.

Dit jaar geef ik fulltime les in groep 4. Ik heb weer enorm veel zin in dit schooljaar!