betty

Mijn naam is Betty Westerveld en al heel wat jaren werkzaam op de Karel Eykman School.

Vanaf 1981 ben ik werkzaam in het onderwijs voornamelijk in Amsterdam op scholen voor speciaal onderwijs.

Nadat ik een aantal jaren full-time moeder ben geweest, ben ik gaan werken op de WAS in Amstelveen. Na vier jaar heb ik de overstap gemaakt naar de KES. Ook hier werk ik met super veel plezier. De laatste jaren in groep 8. Wat een leuke leeftijd om les te geven! Bijna puber en op weg naar zelfstandigheid; heerlijk! In de groep vind ik sfeer en een prettige omgang heel belangrijk: de basis scheppen om optimaal te werken en te leren. En hard werken doen we! Maar ook heel veel gezelligheid met alle activiteiten die horen bij groep 8. We werken met zi'n allen naar een afscheid van de basisschooltijd waar leerlingen met plezier op kunnen terugkijken.

Ik woon samen met mijn gezin in Amstelveen. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken, samen te zijn met vrienden, vakantie te vieren en veel gezelligheid met dierbaren.. kortom genieten van het leven!

Tot ziens in de school of ergens daarbuiten.