cindyMijn naam is Cindy Otte en ik werk sinds augustus 2012 met veel plezier op de Karel Eykman School. De eerste vijf jaar heb ik voor groep 5, daarna voor groep 6 en nu sta ik voor het tweede jaar in groep 7.

De kriebels om juf te worden, kwamen bij mij toen ik zelf kinderen kreeg. Ik werkte elf jaar op de HRM-afdeling van FloraHolland Aalsmeer, toen ik in 2007 de stap durfde te zetten om, naast mijn werk, de vierjarige deeltijdstudie aan de Hogeschool IPabo te gaan volgen. In juli 2011 ben ik afgestudeerd en mocht ik eindelijk als leerkracht aan de slag. Het zijn pittige jaren geweest, maar ik ben nog steeds blij dat ik de stap gezet heb! Ik geniet enorm van het contact met de kinderen, de ouders en de collega's. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen in de klas en met plezier naar school gaan, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ik ben moeder van twee leuke dochters, Beau van 20 en Esmée van 17. Naast het juf zijn, vind ik het heerlijk om of met vrienden en ben ik heel graag sportief bezig.

Misschien tot ziens op school of in de klas!