pieterHoi allemaal, ik ben Pieter.

Ik verzorg de muziek lessen op de KES. Ik heb jazz-saxofoon aan het conservatorium in Hilversum gestudeerd, tegenwoordig zit dat hele gebeuren trouwens in Amsterdam aan het IJ.

Naast het spelen met bandjes, orkesten, musicals en DJ’s heb ik altijd een passie voor lesgeven gehad. Iedereen heeft met muziek weer een andere aanvliegroute, daarbij aansluiten en de verbinding maken vind ik een feest en een uitdaging!

Sinds 2001 werk ik op Muziek en Dansschool Amstelveen. Via de muziekschool ben ik via diverse projecten steeds meer in het basis onderwijs terecht gekomen. Ik voel me daar echt thuis! Ik vind het prachtig om muziek te delen en te verspreiden op zo’n bruisende en enthousiaste school als de KES.

Muziek is mijn vak, dus ik heb natuurlijk ook hobbies . Tennis en Hardlopen probeer ik zoveel mogelijk te doen tussen alle lessen en optredens door. En als er eens gerust moet worden dan wandel ik samen met mijn lieve vrouw Jacqueline even een rondje door de grienden bij Barendrecht, of we kijken samen een filmpje op netflix (of 2…)