Mijn naam is Wendy van der Heiden en ik ben op 1 Maart gestart als onderwijsassistente op de Karel Eykman School.

Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben wij 2 geweldige kinderen Nick en Amy!

Omdat ik graag met kinderen wilde werken ben ik na de middelbare school de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gaan volgen in Amsterdam.
Na mijn stage ben ik gaan werken op een peutergroep ,ik had het hier erg naar mijn zin maar ook de horeca trok dus ben ik er even tussenuit gegaan om te ervaren hoe ik dat vond.
Al snel kwam ik erachter dat ik niet zonder het werken met kinderen kon, dus terug naar de peutergroep…
Ik vind het werken met kinderen zo ontzettend leuk omdat elk kind anders is en daardoor geen dag hetzelfde!

In mijn vrije tijd gaan we er als gezin graag op uit om leuke dingen te doen en daarnaast hou ik ook erg van wandelen op het strand of lekker uit eten met vrienden
Ik heb heel veel zin om te beginnen en ga jullie vast snel allemaal ontmoeten.