nassima

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nassima el Hadaoui en ik ben 27 jaartjes oud. Ik woon in Amsterdam maar werk al jaren in Amstelveen. Ik doe momenteel de opleiding pedagogiek op de HVA en hoop ik na de zomer afgestudeerd te zijn. Ik heb altijd geroepen dat ik graag in het onderwijs wil werken, maar heb ik nooit die stap genomen. Daar is nu verandering in gekomen. Ik werk sinds kort als leraar ondersteuner op de Karel Eykman school. Hiervoor heb ik jaren gewerkt op een buitenschoolse opvang. Wat ik zelf heel erg leuk vind is dat ik door mijn vorige baan al heel veel kinderen en ouders ken van de Karel Eykman school.

In mijn werk ervaring heb ik geleerd dat elk kind anders is en ook anders mag zijn. Mijn doel is daarom elk kind te helpen om het vertrouwen in zichzelf te vinden. Het allermooist is wanneer een kind roept dat hij of zij iets niet kan, maar het uiteindelijk toch doet. De glimlach op hun gezicht zegt meer dan 100 woorden. Voor mij betekent dit heel veel en kan ik niet wachten om veel meer uit een kind te halen.