Mijn naam is Rachelle Prins en werk met veel plezier sinds juni 2018 op de Karel Eykman  School als onderwijsassistent. Ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend Tom en hondje Simba in Aalsmeer.  

Ik heb de opleiding onderwijsassistent gevolgd bij het ROC en heb tijdens mijn stageperiode 3 jaar stagegelopen op de Karel Eykman School. Een jaar bij Ankie en Lily in groep 1/2 en twee jaar bij Joke is groep 3. Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken bij BSO Mirakel en heb daar drie jaar met veel plezier gewerkt. Na drie jaar begon ik het onderwijs erg te missen! Gelukkig kwam toen vrij snel dit op mijn pad en ga ik elke dag met veel plezier naar de KES. 

Ik mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriend Tom en hondje Simba lekker te wandelen op het strand of in het bos. Ook hebben wij nog niet zo lang geleden ons appartementje ingeruild voor een ‘grote mensenhuis’ in Aalsmeer waar wij lekker veel tijd in steken om er een mooi paleisje van te maken waar wij veel familie en vrienden over de vloer krijgen. Wat wij altijd erg gezellig vinden. 

Ik hoop dat jullie iets meer over mij te weten zijn gekomen en zie jullie graag voorbijkomen in de wandelgangen of in de klassen!

Lieve groetjes, Rachelle