carolaJUF, Juhuuf wilt u alstublieft even helpen?

Een echte juf ben ik niet. Maar kinderen liggen mij nauw aan het hart, dus ik voel mij wel heel erg thuis op school. Op de bovenstaande kreet spring ik automatisch in de hulpstand. Maar wat doet een OOP'er (dit betekent onderwijs ondersteunend personeel) zoal op een dag? Nou, bv. een pleister plakken op een schaafwond, een leerling bellen die nog niet op school is aangekomen, ouders benaderen voor hulp bij diverse activiteiten, vragen (per mail) beantwoorden, mankementen aan de inventaris, gebouw en apparatuur (laten) verhelpen ……… 1001 dingen, geen dag is hetzelfde. Naast dit alles ondersteun ik (samen met Ellen en Natasja) de leerkrachten door dingen uit hun handen te nemen o.a. kopieer-/lamineerwerk, schone handdoeken, koffie en thee, de roostertjes voor bibliotheek en de diverse busuitjes. Verder doe ik administratieve werkzaamheden voor de school waaronder het Eykman Magazine én de financiën.

Nu voor het komende schooljaar ……..we gaan er weer een mooi jaar van maken, ik heb er helemaal zin in! We hebben een leuke school, een goede structuur, fijne collega's en prachtige, lieve kinderen.

Als u iets wilt vragen of zeggen, hieronder staat mijn e-mailadres op school. Ik werk alle dagen (behalve op woensdag) van 08.00 tot 16.00 uur. Tot ziens op school!

Met vriendelijke groet,

Carola Andringa