ellenHallo, ik ben Ellen van Groeningen-Regelink, getrouwd met Harry en moeder van 3 kinderen: Sander, Dennis en Laura.

Ondertussen loop ik 24 jaar rond op de KES waarvan 16 jaar als OOP'r / administratief mederwerkster.

Wat begon met ondersteuning en lichte administratie is nu uitgegroeid tot een uitgebreidere functie. Management assistente, secretaresse, administratief mederwerkster, receptioniste, maatschappelijk werkster, BHV'r, koffie-juf en zelfs conciërge kun je mij nu noemen. De kinderen noemen mij ook 'goedemorgenjuf', een geweldige benaming! Daarnaast ben ik het 1e contactpunt voor nieuwe, oriënterende ouders van rond de twee jaar en ook voor zij-instroom leerlingen.

Een leuke, afwisselende baan en ik geniet nog elke dag van het contact met leerlingen, ouders en mijn gezellige collega's!

Voor eventuele vragen kunt u contact met mij opnemen per mail of telefoon. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig!

Groetjes,
Ellen van Groeningen