mariannekwBeste ouder(s) en kinderen,

Met veel plezier werk ik als intern begeleider op de Karel Eykman School! Als intern begeleider heb ik een interessante en uitdagende baan. Je hebt te maken met verschillende hulpvragen van kinderen, leerkrachten en ouders.

Als intern begeleider lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering, verandering en vernieuwing van het onderwijs op school. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de leerlingenzorg en de steun aan collega-leerkrachten bij de begeleiding van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Het belang en de mogelijkheden van ieder kind staan bij mij voorop!

In het kort: * positieve begeleiding gericht op succeservaringen -  * uitgaan van de onderwijsbehoeften van een leerling - * systematisch, transparant en doelgericht werken - * constructieve samenwerking / communicatie met ouders.

Op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend kunt u mij op school bereiken!

Vriendelijke groeten,
Marianne Kwant