Wilma RietveldMijn naam is Wilma Rietveld. Ik ben werkzaam als remedial teacher. Op de Karel Eykman School heb ik het prima naar mijn zin. De sfeer is goed en ik heb fijne collega's.

Mijn interesse binnen het onderwijs ligt vooral bij de begeleiding leerlingen die iets extra's nodig hebben. Door onder andere de opleidingen remedial teaching (afgerond in september 2006) en gedragsspecialist (afgerond in 2015) heb ik veel geleerd over de extra begeleiding die kinderen soms nodig hebben en de manier waarop die geboden kan worden. Ik vind het een mooie uitdaging om dit geleerde af te stemmen op de behoeften van individuele leerlingen. Nieuwe ontwikkelingen zijn er uiteraard altijd. Up-to-date blijven hoort er dan ook bij. Ik doe dit werk met heel veel plezier!

En hoe is het bij mij thuis? Ik ben getrouwd met Paul en heb 2 dochters. Ik fiets en wandel graag. Koken vind ik erg leuk, zeker als ik daarbij lang kan tafelen met vrienden en familie. In de vakantie zoek ik een combinatie van zon, natuur en cultuur. Uitwaaien op één van de Waddeneilanden geeft mij ook een echt vakantiegevoel!

Tot ziens op de KES.

Wilma Rietveld