Mijn naam is Anouk Gerritsen en velen van jullie zullen mij (nog) niet kennen. Ik ben dit jaar gestart op de Karel Eykmanschool in groep 5c. In juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de Universitaire Pabo van Amsterdam. Bij deze opleiding zijn twee opleidingen geïntegreerd, namelijk de Pabo op HBO niveau en Pedagogische Wetenschappen op universitair niveau. Nadat ik afgestudeerd was, is het snel gegaan met een baan vinden. Nu heb ik mijn eigen groep hier op school. Ik heb het onwijs naar mijn zin. En ik zie uit naar nog veel gezellige weken waarin ik samen met de kinderen leuke dingen mag gaan ontdekken, waarin wij met elkaar mogen leren en vooral plezier mogen hebben in het naar school gaan. Ik geniet van mijn werk als leerkracht, omdat de kinderen mij zoveel bieden. Ik geniet van hun oprechtheid en hun nieuwsgierigheid. Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat kinderen zich fijn voelen op school en dat zij weten dat zij goed zijn zoals ze zijn. Ik zie uit naar een tof jaar met elkaar!

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met anderen te vinden. Ik vind het gezellig om samen met vrienden een drankje te doen, erop uit te gaan, een spelletje te doen of lekker kletsen op de bank met een kop thee. In de vakanties wil ik graag een stukje meer van de wereld zien. Toch is de camping nog steeds mijn favoriete plekje!

Mocht u/ jij iets meer willen weten/ vragen dan bent u/ jij altijd welkom of stuur een mailtje.

Lieve groetjes,
Anouk Gerritsen