estherbMijn naam is Esther Bos - van Binnendijk. Voor vele van u ben ik een bekend gezicht, want ik ben sinds het schooljaar 1997-1998 werkzaam op de Karel Eykman School. Ik wil me graag aan u voorstellen.

In 1974 kwam ik in Amersfoort ter wereld en daar heb ik mijn lagere en voortgezet onderwijs tijd doorgebracht. Na de HAVO ben ik naar de Marnix academie gegaan in Utrecht. Ik heb toen stage gelopen in vele verschillende groepen in de basisschool. Ook heb ik toen een 'snuffelstage' gelopen op het speciaal onderwijs. Dit trok mij ook enorm en na de pabo ben ik de opleiding voor het speciaal onderwijs gaan volgen in Amsterdam. Dit was een 1 jarige dag opleiding die ik met veel plezier heb gevolgd. Aan het einde van dat jaar ben ik invalwerk gaan doen in Amstelveen en zo ben ik op de Karel Eykman School terecht gekomen.

In 1997-1998 kreeg in mijn eerste 'echte' groep. Het was groep 4/5. Best een lastig begin om meteen met een combinatie groep te beginnen, maar wel heel erg leerzaam. En ik heb er volop van genoten. De jaren die volgden waren voor groep 5, 4/5 of 6, groep 7 en groep 2.

In mijn vrije tijd is er ook nog tijd voor hobby's. Ik lees, borduur, puzzel en luister graag naar muziek.

Met vriendelijke groeten, Esther Bos - van Binnendijk