Gerard KuipersMijn naam is Gerard Kuipers en ik ben getrouwd met Ine. We hebben samen twee kinderen: Roy (17) en Marleen (15). Ik ben werkzaam aan de Karel Eykman School sinds augustus 2002. Daarvoor heb ik in het seizoen 2000-2001 stage gelopen bij meester Jaap Geelhoed en juf Manja, een erg leuke tijd.

Hieronder zal ik iets meer vertellen over mijzelf en de dingen die ik leuk vind.

Na mijn middelbare school ben ik vanuit het oosten van het land (Hengelo) vertrokken naar Amsterdam, om daar aan het Sweelinck conservatorium te gaan studeren, met als hoofdvak trompet. In 1983 heb ik mijn onderwijsakte trompet behaald, later gevolgd door het praktijkdiploma HAFA- directie. In september 2000 ben ik opnieuw gaan studeren, ditmaal aan de Ipabo in Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma kon ik gelukkig gelijk aan het werk aan de KES. Deze school heb ik leren kennen tijdens mijn stage in groep 7 en groep 1/2.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een goede film of serie te kijken op t.v., onder het genot van een lekker glas wijn en een knabbeltje. Ook naar de bioscoop of het theater gaan met Ine en/of Roy en Marleen vind ik erg leuk om te doen. Verder ga ik erg graag uit eten (vandaar die iets te dikke buik, waar de kinderen op school me nog wel eens aan helpen herinneren) en rijd ik graag op mijn motor. En op vakantie gaan doe ik natuurlijk ook erg graag (wie niet?). Vooral verre reizen en natuurlijk de wintersport zijn bij mij erg favoriet. De reizen naar Australië en Amerika zijn onvergetelijke herinneringen en ik hoop daar binnen niet al te lange tijd reizen naar Canada en Nieuw-Zeeland aan toe te kunnen voegen, wie weet. Het lijkt mij erg leuk om al die mooie dingen aan mijn kinderen te kunnen laten zien. Maar helaas, eerst maar weer even sparen vrees ik.

Zo, nu weten jullie wel genoeg over mij vind ik. Tot ziens op school of waar dan ook.
Gerard Kuipers