Hallo aan degene die speciaal bij mij even komt buurten! Leuk dat u/je wat meer over mij wilt weten.

Misschien bent u een ouder, misschien ben je een kindje dat bij mij in de klas komt binnenkort. Dan weet je nu alvast een beetje hoe ik eruit zie! Ik heb er in ieder geval alvast heel veel zin in om jou in de klas te krijgen, of om u te ontmoeten als ouder in mijn klas.

Ik vind het altijd fijn om van mijn kinderen en ouders iets te weten. Andersom is dit misschien ook het geval. Bij deze daarom een stukje over mijzelf.

Ik ben Carla Bosman . Ik heb in 2005 de PABO afgerond in Haarlem en ben toen vanuit mijn LIO-stage hier aan de slag gegaan op de KES. In eerste instantie zou ik groep 4 lesgeven, maar door omstandigheden wisselde ik met een leerkracht van de startgroep. Uiteindelijk ben ik heel blij dat dat gebeurd is. Ik heb in de afgelopen jaren echt gemerkt dat de kleutergroepen mij ontzettend veel plezier geven. De verlegen en afwachtende gezichtjes de eerste dag, totdat ik met pijn in mijn hart, mijn kindjes (meestal wat minder verlegen) op een gegeven moment weer moet doorgeven aan groep 3. Ik ben blij dat ik ze altijd twee jaar mag volgen en begeleiden. In ons eigen kleine wereldje hier op school ze tot een volwaardig individu te maken, gewoon zoals ze zelf zijn, de klas tot een geheel te kneden, ... en nog veel meer van dat alles. Daarin een schakel te mogen zijn, vind ik super! Met daarbij ook nog eens het dagelijkse contact met ouders, maakt voor mij dat ik heel graag naar school kom.

Mijn eigen kleine wereldje begon in Aalsmeer in 1985. Ik ben daar opgegroeid met mijn ouders en met mijn 2 oudere zussen en broertje. Inmiddels woon ik al even in Kudelstaart, met het idee weer terug te komen als dat kan. Ik heb altijd graag gesport, maar naast het werken is dat uiteindelijk wat minder geworden. Zo nu en dan, als ik er tijd voor vrijmaak, dan vind ik het nog steeds heerlijk. Hardlopen, kick&fun, schaatsen in de winter, zwemmen in de zomer... En nog heel veel zin om ooit eens wat andere sporten uit te proberen!

Liever ouders, lieve kindjes,

Ik hoop dat jullie een leuke schooltijd hier tegemoet gaan of al hebben op de KES.

Mocht je/u iets meer over mij willen weten, kom gerust eens langs in de klas!

Wie weet, tot ziens!

Vriendelijke groetjes, Carla