Hallo allemaal.

Mijn naam is Iris Visser, ik ben 43 jaar en woonachtig in Amstelveen samen met mijn 10-jarige dochter Eva.
In 2001 ben ik, na mijn studie Communicatie, gestart bij de Vrije Universiteit (VU). Uiteindelijk heb ik 17 jaar voor de VU gewerkt in diverse functies, zoals hoofd Communicatie bij de School of Business and Economics, beleidsmedewerker Alumni Relations en als Career Coach.

Na zelf een loopbaantraject te hebben gevolgd, werd één ding heel duidelijk en dat is dat mijn hart bij het onderwijs ligt en vooral in het werken met kinderen. In september ben ik gestart op de KES in groep 1A bij Liesbeth Bolhuis en per januari van dit jaar ben ik samen met Ankie Christiaanse gestart met groep 1D, de instromers.

Mijn streven is om kinderen te helpen om in hun eigen kracht te komen staan en hen te helpen in de zoektocht in wie zij zijn en wat ze kunnen. Hopelijk kan en mag ik hier als leerkracht een steentje aan bijdragen. Tot nu toe vind ik het iedere dag een feestje om met de kinderen aan de slag te gaan!

Graag tot ziens op de KES!
Groetjes,
juf Iris