Hallo allemaal.

Heel graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Irma van Harten, ik ben 50 jaar en ik woon in Rijsenhout.
Rijsenhout is een klein dorpje aan de Ringvaart. Heerlijk om hier zomers te fietsen of te varen over de Westeinderplassen. Ik woon hier samen met Dick en Roos. Roos is onze jongste dochter van 21, we hebben ook nog een dochter Anne van 25, zij woont samen met Erik in Amsterdam. Anne heeft een zoontje Teun van net 1 jaar, hij is dus mijn kleinzoon en dat maakt mij een trotse oma.

Ruim 30 jaar geleden maakte ik een bewuste keuze voor het volgen van een Pabo opleiding. Mijn hart heeft altijd al bij kinderen en het onderwijs gelegen. De eerste jaren van mijn onderwijs carrière werkte ik ook al in Amstelveen. Daarna een lange tijd in Rijsenhout en Nieuw- Vennep. Naast juf zijn vind ik het ook altijd fijn om te leren en te blijven ontwikkelen. Vorig jaar koos is voor de schoolleiders opleiding aan de NSO in Diemen. Ik heb veel geleerd over leiderschap en professionalisering van schoolteams. Nu mag ik op de KES daar het een en ander van in praktijk brengen en ben ik naast leerkracht ook gestart als onderbouw coördinator. Een leuke uitdaging! Met een fijn gemotiveerd team, weet ik zeker dat dit prettig werken wordt. Het geeft mij nu al veel energie en plezier.

Naast juf zijn hou ik ook van de stad Amsterdam, ik hou van de levendigheid, de theaters, de grachten. Vaak zijn wij in de weekenden hier ook te vinden. Een mooi contrast met ons stille dorpje.
Ik vind het leuk om bezig te zijn met interieur en styling. Gezelligheid creëren doe je ook door de omgeving fijn te maken.
Vrienden en familie zijn belangrijk voor mij, ik ben er zuinig op. Contact en openheid staan boven aan mijn lijstje ook op de KES vind ik dat heel belangrijk.
Een fijne wandeling, yoga en fietsen, varen zorgen voor ontspanning, dit doe ik dus graag.

Heel graag hoop ik jullie te ontmoeten op de KES.
Groetjes
Juf Irma