Hallo Allemaal,

Ik ben Liesbeth Bolhuis, 48 jaar oud en wonend in Amstelveen. Ik woon samen met Harry. Harry's twee kinderen Marley en Fender zijn nu 24 en 21 en allebei deze zomer het huis uit gegaan. Een hele verandering! Harry en ik hebben twee weekendpleegkinderen: een jongetje van 6  en een meisje van 3. We hebben twee katjes, Skip (een zwarte huis tuin en keuken kater) en Muis (een Brits Korthaartje; ze is grijs, vandaar de naam!).

Dit is mijn vijfde jaar op de KES en in de onderbouw.

Voordat ik de PABO deed, heb ik Communicatie Wetenschap gestudeerd aan de UvA. Nádat ik de PABO deed, heb ik nog een opleiding Interieur Styling én een cursus Professional Organising gedaan. Ik heb kort in de marketing gewerkt, langer in het onderwijs en een periode in de advocatuur. Mijn interesse en ervaring zijn dus breed.

Toen ik kwam solliciteren op de KES zei Frank dan ook heel terecht: "Liesbeth, wat wil jij in 'vredesnaam' in het onderwijs?!" Mijn oprechte antwoord was "Ik mís het!" Ik miste het onderwijs en vooral de kinderen. Het gevoel zinnig bezig te zijn, misschien zelfs een verschil te maken in het leven van kinderen en in de maatschappij. Ik ben ontzettend blij hier te mogen werken!

In september 2020 start ik een post hbo-opleiding toe Gedragsspecialist. Ik zal dit schooljaar al het team 'gedrag' op de KES versterken en daarmee in de onderbouw de leerkrachten bijstaan op gebied van leerlinggedrag in hun groepen.

In mijn vrije tijd lees ik graag, heb ik véél te lang niet gedoken en doe ik graag mee aan een yogalesje. De Kleine Komedie en  lekker uit eten zijn favoriet voor een avondgje weg. New York is onze nummer 1 voor een stedentrip en hier in Nederland drink ik graag een koffie aan het strand! Vintage- en designmeubelwinkels maken mijn stylinghart blij.

We gaan er samen opnieuw een mooi jaar van maken!

Liesbeth