SteinJelles

Mijn naam is Stein Jelles (10) en zit in klas 7A. Mijn hobby’s zijn voetbal, gamen en boksen. Ik zit nu ruim 7 jaar met veel plezier op de Karel Eykman School. Naast de verplichte lessen zoals bijvoorbeeld taal, spelling, rekenen, etc. worden er voor ons veel leuke dingen georganiseerd in ons mooie schoolgebouw. Maar we kunnen nog zoveel meer dingen doen, om het nog leuker te maken …..

Vanuit de Leerlingenraad kan en zal ik voor mijn klas het verschil maken! Uiteraard ben ik hier niet alleen toe in staat en ik wil dit daarom ook namens mijn klasgenootjes doen. Ik zal in de raad hun STEM laten horen ….

Iedereen weet dat ik voetbal speel en dat meedoen voor mij niet genoeg is. Ik zal mij met dezelfde motivatie en inzet voor hun ideeën inzetten …. Daarom heeft de klas mij als vertegenwoordiger in de raad gekozen!

sportdag.jpg