Elke Wijbenga

Hallo mijn naam is Elke Wijbenga. Ik ben 9 jaar en bijna 10. Ik zit in groep 7b bij meester Rob.
Ik hou van atletiek en cello spelen.

Ik ben erg blij dat ik gekozen ben voor de leerlingenraad want ik heb wel wat ideeën.
Ik verwacht dat we in de leerlingenraad dingen gaan veranderen om de school nog beter te maken en daarmee hoop ik andere kinderen blij te maken.

Een van mijn ideeën is dat de kleedkamers wat schoner worden en dat er meer plaats komt voor je kleren in de kleedkamers. Ook wil ik dat er meer aandacht wordt gegeven aan kinderen met dyslexie. Ik hoop dat er meer verteld wordt over vertrouwenspersonen en dat ze ook soms een rondje lopen. Vertrouwenspersonen zijn mensen waar je terecht kunt als er thuis of op school iets ergs is.

Ik hoop dat jullie volgend jaar zelf gaan meedoen met de verkiezingen, veel succes alvast.

taart 20 jaar.jpg