Danny BarensHoi ik ben Danny, ik ben 11 jaar. Na 8 april 2020 12 jaar. Ik zit In Groep 8B, En ik hou heel erg van tennis Ik ben gekozen omdat ik dingen aan de school wil verbeteren.

Deze school heeft natuurlijk al veel bereikt, maar er zijn altijd wel verbeterpuntjes en leuke ideeën toe te voegen aan deze school. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen het fijn, leuk, en interessant vindt op school.

Mijn ideeën zijn om een afdakje te maken voor de hoofdingang want dan is niet iedereen nat die naar binnen loopt en zo hou je ook de school iets schoner. Ik zou ook graag Scratch Lessen willen gaan geven voor de bovenbouw En misschien Scratch junior lessen voor de middenbouw.

Ook wil Ik extra hulp voor kinderen met rekenproblemen door meer geld te investeren in rekenhulp, want ook dyslectische kinderen hebben last van rekenproblemen. Zo wil ik de school verbeteren.

p7060005.jpg