Sjoerd Teitsma

Wie ben ik?

Ik ben Sjoerd Teitsma en ik ben 12 jaar. Ik zit in groep 8b en ik zit in de leerlingenraad.

Waarom ik in de leerlingenraad wilde

Ik heb me verkiesbaar gesteld, omdat ik de school nog beter wil maken door middel van de ideeën van de kinderen op school. Ik zit helaas niet heel lang in de leerlingenraad, omdat ik volgend jaar naar de middelbare school ga. Ik hoop dat ik in de tijd waarin ik in de leerlingenraad zit in ieder geval iets waar kan maken.

Waarom de kinderen mij gekozen hebben

Ik heb in de klas gevraagd waarom ze mij gekozen hebben. Er waren in mijn klas vijf kinderen die zich verkiesbaar stelde om in de leerlingenraad te komen. We hebben allemaal onze ideeën verteld zodat de kinderen weten waar wie voor staat. Ik wil graag dat er ergens in de klas een rustbank komt zodat je wanneer je boos of chagrijnig bent je even tot rust kan komen dan en daarna weer verder werken. Sommige kinderen vinden mij een goede leider en dachten ze daarom dat ik het in de leerlingenraad goed zou doen. In de klas hebben we gedebatteerd. Er waren kinderen die mij daar sterk in vonden en daarom mij gekozen hebben.

Wat ik waar wil maken

Ik wil graag dat er ergens in de klas een rustbank komt zodat je wanneer je boos of chagrijnig bent je even tot rust kan komen dan en daarna weer verder werken. Omdat iedereen weleens een keer zijn/haar dag niet heeft. En ik wil hiermee geweld op school voorkomen. Als je namelijk in de rustbank gaat zitten dan ben je (als het goed is) niet meer boos en ga je dus ook niet slaan of schoppen.

Klik hier voor meer uitleg over de leerlingenraad

raad van 16/17

bezoek.jpg