nerma

Hoi allemaal!

Mijn naam is Nerma Preljevic en ik ben 21 jaar. Ik zit momenteel in mijn 4e jaar op de iPabo in Amsterdam. Ik woon in Uithoorn, waar ik naast mijn opleiding ook als avondleiding in de supermarkt werk en waar ik ook doe aan handbal. Van kleins af aan wilde ik al juf worden en deze droom heb ik altijd gehouden. Vandaar dat ik vanaf het begin van mijn stages altijd met enthousiasme voor de klas heb gestaan. Omdat ik sporten erg leuk en belangrijk vind, heb ik ervoor gekozen om naast de pabo ook de sportklas te gaan doen. Zo kan ik ook gymlessen geven aan kinderen en hen ook verder helpen in hun ontwikkelingen wat beweging betreft. Dit schooljaar ben ik te vinden in groep 6c. Ik heb er veel zin in!

Mocht u nog vragen hebben, loop dan gerust voor of na schooltijd even binnen.

Groetjes,
Nerma